Ποδόσφαιρο

Ο Μπαντής υποστηρίζει Θεοδωρόπουλο: «Θέλουν να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Μπαντής για τη διαμάχη του Κώστα Θεοδωρόπουλου με την ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ θέλησε να διακόψει το συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος αναρρώνει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη, ενώ το πατρικό του σπίτι καταστράφηκε από τις πλημμύρες. Πέρα από αυτά κάλεσε σε απολογία τον αρχηγό της ομάδας για «ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά».

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Μπαντή:

«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε «πιέσει» να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το «ΧΑΟΣ»… Δυστυχώς το «ΧΑΟΣ» συνεχίζεται..

Με τον Κώστα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button