Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ – Άρης 3-1: Τραγική άμυνα, ανόητα λάθη, «βαριά» ήττα στην Κρήτη

Σε ένα ματς που ο Άρης δεν «κατέβηκε» στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ανόητα λάθη, άφησε χώρους στους αντιπάλους του και γνώρισε «βαριά» και δίκαιη ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1.

ΌΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

ΙΣΟΡΟΠΗΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε μόλις στο 2ο λεπτό για τον Άρη. Ο Ιντέγε ξέφυγε από τον αντίπαλο του, πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως άργησε να σουτάρει σε κενή εστία. Στο ριμπάουντ, αφού γύρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ, ο Λάρσον με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Έπειτα από κόρνερ στο 12′, η μπάλα πήγε χαμηλά στον Βέλεθ, ο Ισπανός με «τακουνάκι» έστειλε τη μπάλα σε σημείο που ήταν μόνος ο Ιντέγε. Ο Νιγηριανός με πλασέ νίκησε τον Σωτηρίου από κοντινή θέση και έκανε το 0-1 για τον Άρη.

Πρώτη φορά έγινε απειλητικός ο ΟΦΗ στο 13′, όταν ο Βαζ αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έπιασε σουτ, το οποίο όμως ήταν πολύ άστοχο.

Σε μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ο Τσιλιανίδης από θέση οφσάιντ στο 22′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα σε τετ-α-τετ καθώς ο Ισπανός απέκρουσε σταθερά.

Μία αδράνεια στην άμυνα του Άρη άφησε αμαρκάριστο τον Βαζ και ο Πορτογάλος με πλασέ έκανε το 1-1 στο 30ο λεπτό.

Άλλη μία καλή ευκαιρία χάθηκε για τους Κρητικούς στο 32′ με τον Σεμέδο που σούταρε έξω από την περιοχή ανενόχλητος, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

ΔΕΝ «ΒΓΗΚΕ» ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Η πρώτη καλή στιγμή στο β’ μέρος ήταν στο 47′ με τον Ρικάρντο Βαζ και πάλι που για ακόμη μία ευκαιρία ήταν μόνος στο σημείο του πέναλτι. Ο Κουέστα απέκρουσε όμορφα το συρτό σουτ του Πορτογάλου.

Στο 55′ ο ΟΦΗ έπιασε πάλι την άμυνα του Άρη στον «ύπνο» όμως ο Κουέστα αποσόβησε τον κίνδυνο, καθώς απέκρουσε πριν ο Τσιλιανίδης «σκάψει» τη μπάλα.

Σε μία κόντρα επίθεση των «ασπρόμαυρων» στο 64′ ο Άρης δεν γύρισε γρήγορα πίσω και ένα λάθος κοντρόλ του Βαζ «γλίτωσε» τους Θεσσαλονικείς από μία επικίνδυνη φάση.

Ο Ιντέγε στο 67ο λεπτό απάντησε στις ευκαιρίες του ΟΦΗ με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή το οποίο ο Σωτηρίου απέκρουσε δύσκολα.

Μετά από κόρνερ των Κρητικών στο 70′ ο Κουέστα έκανε κάκιστη απόκρουση, ο Φερέιρα το εκμεταλλεύτηκε και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή του ΟΦΗ και το 2-1.

Σειρά λαθών του Κουέστα που έκανε κακή έξοδο και οδήγησε σε ένα ακόμα γκολ με τον Φιγκερέδο για το 3-1 στο 74′.

Στο 77′ ο ΟΦΗ βγήκε πάλι μόνος του στην επίθεση, με τον Φιγκερέδο τετ-α-τετ να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Μία κεφαλιά του Βέλεθ στο 91′ μετά από κόρνερ κατέληξε λίγο άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ιντέγε βγήκε τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου αλλά άργησε πολύ να πλασάρει κι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button