Ποδόσφαιρο

Μπαγκαλιάνης: Το μέλλον είναι μπροστά με σκληρή δουλειά και υπομονή

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης σκοράρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη και επισφράγισε έτσι τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα πλέι-οφ, από τότε δηλαδή που του δόθηκαν οι ευκαιρίες στην βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός του Άρη, παρόλο τον “βίαιο” τρόπο που εντάχθηκε στην βασική ενδεκάδα, καθώς οι επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ ήταν περιορισμένες, δείχνει πως διαθέτει τον ποδοσφαιρικό “τσαμπουκά” και την διάθεση που απαιτείται για να μπορέσει στο μέλλον να καθιερωθεί ως βασική λύση στα πλάνα του προπονητή.

Παράλληλα με την σωματική διάπλαση που τον βοηθά στο παιχνίδι του, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα, με την εξαιρετική κεφαλιά και το τέρμα που σημείωσε στο 86′ λεπτό της χθεσινής (8/7) αναμέτρησης.

Στους αγώνες που έπαιξε, σίγουρα πραγματοποίησε και κάποιες λάθος επεμβάσεις και εκτιμήσεις, που είναι λογικό να γίνουν λόγω της έλλειψης εμπειρίας που απαιτεί η θέση του αμυντικού αλλά και της γενικότερης αμυντικής δυσλειτουργίας που έδειξε ο Άρης.

Καταληκτικά, ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα. Είναι πολύ σημαντικό το ταλέντο που διαθέτει ο νεαρός Μπαγκαλιάνης (όπως και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη όπως ο Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκέργκης κ.α.) να το κεφαλοποιήσει. Αυτό φυσικά θα γίνει μοναχά με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και την κατάλληλη υπομονή, καθώς από την νέα αγωνιστική σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος και οι αγώνες πολύ πιο σημαντικοί και κρίσιμοι από τα φετινά πλέι-οφ.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button