Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: «Υπάρχει η ποιότητα, τώρα να γίνουμε ομάδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Ξεκινώντας να πούμε ότι αυτό που έχουμε δει και έχουμε διαπιστώσει είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ποιότητα. Ομάδα δεν είμαστε ακόμη, αλλά ποιότητα υπάρχει. Με όλα αυτά που περάσαμε και τον ερχομό του καινούργιου προπονητή, ευχόμαστε να δώσει στην ομάδα μας αυτό που ξέρει και να γίνουμε ομάδα. Ο προπονητής είναι καλός και θα έχει χρόνο να δουλέψει.

Για την ανατροπή με τον Ολυμπιακό:

Το θετικό είναι ότι η ομάδα γυρίζει τα παιχνίδια. Κάναμε δύο φάσεις γρήγορα και καταφέραμε με δύο μπαλιές, με ένα ξεπέταγμα και μία τέλεια πάσα βάλαμε τα γκολ, αυτά δεν είναι τυχαία. Τώρα πρέπει να παίρνουμε πρώτα αποτελέσματα, να παίρνουμε αποτελέσματα και να δουλεύει ήρεμα η ομάδα.

Για τους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη:

Τους βλέπω και τους χαίρομαι, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ο Μπράμπετς είναι σταθερή αξία, ο Φαμπιάνο είναι ανεβασμένος, είναι σημαντικό να μην υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Είναι πολύ σημαντικό που έχουν μείνει στην ομάδα αυτοί οι δύο, είναι σημαντικό που έμεινε και ο Κουέστα.

Για τον στόχο του Άρη για φέτος:

Αν θυμάσαι πάλι πρόπερσι είχαμε μιλήσει και είχα πει ότι αν είμαστε και την επόμενη χρονιά στην τρίτη θέση είναι πάλι επιτυχία, γιατί όταν καθιερώνεσαι στην τριάδα είναι εύκολο να κάνεις το βήμα παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ομάδα που βγάζει μέταλλο στα δύσκολα, χάσαμε ένα παιχνίδι που είναι άχαστο, η ομάδα έχει τη δυνατότητα και θέλουμε τώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα, τώρα είναι η ευκαιρία.

Για τη παρουσία του στη Ξάνθη:

Το πρώτο Skoda που είχε δωρίσει ο Πανόπουλος το είχα πάρει εγώ μετά από ψηφοφορία. Είχα ψηφιστεί ως πολυτιμότερος, καλύτερος δεν ήμουν, είχαμε πολύ καλή ομάδα, αλλά με είχαν τιμήσει τα παιδιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button