Γενικά

Κι όμως στην Ελλάδα κατασκευάζουμε και αυτοκίνητα!

H ελληνική εταιρεία που συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά γεγονότα είναι η έκθεση της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, το διάστημα 7-17 Μαρτίου.

Σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν βροντερό παρών σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή προκειμένου να παρουσιάσουν όλα τα νέα τους μοντέλα, τα πρωτότυπα αλλά και τεχνολογίες που διαθέτουν και θα δούμε στο μέλλον.

To RCH 356 στο περίπτερο της Replicar Hellas στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Από την Κατερίνη στην… Ευρώπη

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και μία ελληνική εταιρεία που φτιάχνει αυτοκίνητα και μάλιστα στη χώρα μας. Ο Κι όμως στην Ελλάδα κατασκευάζουμε και αυτοκίνητα!λόγος για την Replicar Hellas, που έχει έδρα στην Κατερίνη και ειδικεύεται στην κατασκευή κλασικών οχημάτων.

Η συγκεκριμένη φίρμα παράγει αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια και ο μεγαλύτερος όγκος πωλείται στο εξωτερικό καθώς στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να βγουν πινακίδες.

Στο σαλόνι της Γενεύης οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα μοντέλα RCH 356 και 550, τα οποία από τις φωτογραφίες μπορείτε να καταλάβετε τι επιπέδου είναι…

Αριστερά μία μαύρη RCH 356 και δεξιά μία RCH 550

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button