Ποδόσφαιρο

Η περίπτωση του Εστουπινιάν – Το “αλμυρό” κασέ και η έρευνα αγοράς!

Ο Κολομβιανός επιθετικός προτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με το κασέ του πάντως να είναι ιδιαίτερα ψηλό, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρσι με την Γκιμαράες.

Ο Άρης είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ και μάλιστα όχι μόνο ενός και ένας απ’ αυτούς που του προτάθηκαν και προκάλεσαν ενδιαφέρον ήταν ο Όσκαρ Εστουπινιάν. Οι κιτρινόμαυροι έψαξαν τη συγκεκριμένη επιλογή, που αφορά έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει απόλυτα στα “θέλω” τους, αλλά γρήγορα διαπίστωσαν ότι απαιτείται μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσουν τώρα.

Φυσικά είναι πλείστα όσα τα παραδείγματα, πως προϊόντος του χρόνου και όσο ένας ποδοσφαιριστής δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ρίχνει και τις οικονομικές του απαιτήσεις. Μία χαρακτηριστική περίπτωση των προηγούμενων χρόνων είναι αυτή του Μπρούνο Γκάμα, που ζητούσε πάνω από 500.000 τον Ιούνιο του 2018 και ήρθε τελικά στον Άρη σχεδόν με τα μισά δύο μήνες αργότερα.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα προτάθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μην προχωρούν μαζί του, επίσης λόγω του ιδιαίτερα “αλμυρού” κασέ του. Τη φετινή σεζόν ο Όσκαρ Εστουπινιάν σημείωσε 15 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ, σε 28 εμφανίσεις με τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button