Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Φαμπιάνο

Ο Ιανουάριος πλησιάζει στο τέλος του, αφήνοντας μία ικανοποίηση στον Άρη, αλλά και μία δεδομένη κόπωση, που είναι παραπάνω από εμφανής στην ομάδα.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι μετρούν οκτώ παιχνίδια μέσα στο μήνα και με κάποιους παίκτες να έχουν… τραβήξει το κουπί στα περισσότερα απ’ αυτά, όπως ο Φαμπιάνο Λέισμαν.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ τραυματίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στην Καισαριανή και παρόλα αυτά δεν βγήκε, κάνοντας ακόμη μία υπέρβαση μέσα στη υπάρχει σ’ αυτόν τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Ο Φαμπιάνο είναι αυτός που ίσως χρειάζεται περισσότερο από όλους κάποιες ανάσες σε αυτή τη φάση, τις οποίες θα έπαιρνε έτσι κι αλλιώς κόντρα στη Νίκη Βόλου. Πλέον όμως υπάρχει αναμονή για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του χθες και λογικά αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα. Εάν δηλαδή είναι τελικά διάταση και πόσο θα πρέπει να μείνει εκτός.

Από τη στιγμή πάντως που επιστρέφει ο Μπράμπετς, ενώ ήδη είναι διαθέσιμος και ο Βέλεθ, ο Άκης Μάντζιος δεν ανησυχεί από πλευράς επιλογών και θα περιμένει να μάθει εάν θα μπορεί να υπολογίζει τον Βραζιλιάνο για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (03/02, 19.30) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button