ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εθνική Αργεντινής: Ο Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της

Ανακούφιση στις τάξεις της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της.

Τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την ιστορική νίκη επί της Βραζιλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Σκαλόνι εξέφρασε τις πρώτες σκέψεις αποχώρησης από την Εθνική Αργεντινής, κάτι που φυσικά προκάλεσε τεράστιο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ο «συναγερμός» όμως φαίνεται ότι έληξε τις τελευταίες ώρες μετά την συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση.

«Υπήρξαν πολλές συζητήσεις, αλλά πάντα έλεγα την αλήθεια. Πήρα κάποιες στιγμές για να σκεφτώ και να ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δεν ήταν αποχαιρετισμός ή κάτι τέτοιο, σκεφτόμουν πώς συνεχίζει η Εθνική ομάδα. Είναι επίσης καιρός να δώσουμε χώρο στους νέους και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Ήταν μια στιγμή προβληματισμού», δήλωσε συγκεκριμένα στο «Sky Italia».

«Ευχαριστώ τους Ιταλούς, ξέρω ότι η Αργεντινή ήταν η ομάδα που υποστήριξαν, το ίδιο ισχύει και για τους Αργεντινούς. Ένα χρόνο μετά νιώθω μεγάλη χαρά, ειδικά όταν βρίσκομαι στην Αργεντινή και συνεχίζω να βλέπω πώς είναι οι άνθρωποι. Τελικά, το να βλέπεις τους ανθρώπους σου, τους φίλους σου και τη χώρα γενικότερα τόσο χαρούμενους σε μια δύσκολη περίοδο ήταν θεαματικό. Αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, απολαμβάνουμε αυτή τη χαρά, αλλά συνεχίζουμε», είπε για την «επόμενη μέρα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής.

Ερωτηθείς για το μέλλον του μεγάλου σταρ της ομάδας Λιονέλ Μέσι, ο Σκαλόνι ξεκαθάρισε ότι είναι μόνο στο χέρι του ίδιου. «Ο Λίο θα συνεχίσει μέχρι να πει το αντίθετο. Δεν θα είμαι αυτός που θα πει ότι δεν θα έρθει. Νομίζω ότι συνεχίζει, κυρίως επειδή είναι χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πραγματικά αυτός που παίζει με την μπάλα. Πάντα λέμε ότι πρέπει να συνεχίσει μέχρι να μην τα καταφέρει, γιατί τότε είναι δύσκολο, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για αυτόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button