Ποδόσφαιρο

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Αποφυλακίζονται ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκανς, ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα δικαστικά έξοδα»

Τουλάχιστον 20 χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τέσσερις μήνες μετά την κράτηση τους για τα θλιβερά επεισόδια που κόστισαν τη ζωή στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκαν ήδη ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Κάποιοι εκ των Bad Blue Boys ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους καθώς δεν έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ζήτησαν ακόμη και χρήματα για να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων. Μάλιστα σύμφωνα με τον δημόσιο κροατικό τηλεοπτικό σταθμό HTV, η κυβέρνηση της χώρας θα καλύψει το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι στο Ζάγκρεμπ.

«Η αστυνομία τους συνόδευσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας μέχρι την Αθήνα και επιστρέφουν σήμερα. Δεν είναι όλοι από το Ζάγκρεμπ, ούτε πρόκειται για κάποιο οργανωμένο ταξίδι. Η κυβέρνηση τους βοήθησε όλους όλους αυτούς τους μήνες.

Τα χρήματα που προορίζονται για τα δικαστικά έξοδα καλύφθηκαν από κάποιους Κροάτες ποδοσφαιριστές, ενώ η κυβέρνηση, αλλά και ιδιώτες θα πληρώσουν τα αεροπορικά εισιτήρια», τονίστηκε σε ρεπορτάζ της κροατικής τηλεόρασης σημειώνοντας πως έχει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους για ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκανς μέσα στις επόμενες μέρες. Συνολικά οι Κροάτες συλληφθέντες ήταν 102.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button