Ποδόσφαιρο

Βεργέτης: “Ο Μπαράλες είναι το καλύτερο κεφάλι που έχω δει από κοντά”

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για τον Χερόνιμο Μπαράλες:

Αυτό που χαρακτηρίζει τον παίκτη είναι ότι είναι ένας πολύ δυνατός σέντερ φορ,  είναι καθαρά φορ περιοχής, τον χαρακτηρίζει επίσης η δύναμη που έχει στο σώμα του, είναι το καλύτερο κεφάλι που έχω δει από κοντά, δεν είναι ο παίκτης που θα κρατήσει πολύ την μπάλα και θα παίξει πολύ με πλάτη  είναι ο παίκτης της μιας επαφής.

Την χρονιά 2014-2015 που κάναμε αυτή τη καταπληκτική πορεία με τους προκριματικούς γύρους και μπαίνοντας πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League την χρονιά που είχε βγει πρώτος σκόρερ με 17 γκολ και έβαλε κρίσιμα γκολ ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Μας βγήκε σε καλό γιατί είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και πρώτα βοήθησε το παιχνίδι τον Χερόνιμο και μετά ο Χερόνιμο εμάς να διακριθούμε.

Σαν χαρακτήρας είναι ένα πολύ καλό παιδί που δεν δημιουργεί προβλήματα είναι ένα παιδί  χαμηλών τόνων και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι εκεί που βρίσκεται γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω, αλλά αυτό που θυμάμαι από τον Μπαράλες είναι πολύ καλό παιδί και σωστός επαγγελματίας, νομίζω ότι όταν μιλάμε για σέντερ φορ μιλάμε για μια θέση η οποία εξαρτάται από την λειτουργία όλων των άλλων θέσεων για να καταλήξει η μπάλα στον σέντερ.

Νομίζω ότι είναι ένας φορ που μπορεί να δώσει λύσεις σε κλειστές και ανοιχτές άμυνες, με καλή προπόνηση θα επανέλθει πολύ γρήγορα στους ρυθμούς του, υπό προϋποθέσεις ότι το μοντέλο του παιχνιδιού τον ευνοεί.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

Δεν έχω δει πολλούς αγώνες είχα δει τον Άρη στο φιλικό με τα Τρίκαλα στην αρχή της σεζόν και μου έκαναν εντύπωση 3-4 παίκτες του Άρη και θεωρώ ότι είναι σωστοί παίκτες για να ανταπεξέλθουν και στην Σούπερ λίγκα, έχει έναν πολύ ωραίο κορμό.

Ασφαλώς και λείπει από την μεγάλη κατηγορία, τα πρώτα μου χρόνια στον Αστέρα ανεβαίναμε στην Θεσσαλονίκη να παίξουμε στον Άρη και ευχόμουν να μην χάσουμε.

Το εύχομαι να είναι ο Άρης στην μεγάλη κατηγορία και το πιστεύω. Να καλύψει το Γενάρη τις όποιες αδυναμίες και έχει την δυναμική και αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ λιγκα.

Το ζητούμενο  είναι φέτος ότι η ομάδα που θα ανέβει πρέπει να κρατήσει ένα κορμό 12-14 παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν και θα κάνουν την διαφορά. Η κάθε ομάδα πρέπει να κρατάει έναν βασικό κορμό.

Για το Κλεάνθης Βικελίδης:

Πολύ ωραίο γήπεδο το Χαριλάου μου αρέσει πάρα πολύ κάθε φορά που ερχόμουν το θαύμαζα.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Δεν τον γνωρίζω αγωνιστικά, τον γνωρίζω σαν άνθρωπο στον χώρο, έχει παρουσιάσει μια καλή ιστορία στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλυτέρα γι’ αυτόν κ την ομάδα του.

Μια ευχή για τον Άρη:

Υγειά σε όλο το κόσμο και στους ποδοσφαιριστές παντού και όλοι να κάνουμε το καλύτερο για το ποδόσφαιρο μας και να ξανά ζεστάνουμε τον κόσμο για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button