Ποδόσφαιρο

Αυτά ειπώθηκαν από την Nova στην ΕΠΟ για το VAR

Στελέχη της Nova συναντήθηκαν με την ΕΠΟ την Τρίτη και τόνισαν τα όσα θέλουν να αλλάξουν με σημαντικότερο την ανάμειξή της με το VAR.

1. Επανέλαβαν το αίτημα τους να μην έχουν καμία ανάμειξη στη λειτουργία του VAR και ζήτησαν να αναλάβει η ΕΠΟ την τροφοδότηση των διαιτητών VAR με τηλεοπτική εικόνα, χρησιμοποιώντας δικό της εξοπλισμό και έχοντας παράλληλα την απόλυτη ευθύνη της λειτουργίας του συστήματος.

2. Παράλληλα, επισήμαναν ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού που είχε ετοιμάσει η προηγούμενη κυβέρνηση αγνόησε τις συστάσεις της εταιρείας και δεν είχε συμπεριλάβει στις προδιαγραφές λειτουργίας του VAR τη συμμετοχή των τηλεοπτικών παρόχων.3. Τέλος, ζήτησαν από την ΕΠΟ να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί το κύρος και η φήμη της Nova μετά τις αναίτιες επιθέσεις που είχε δεχτεί από συγκεκριμένα MΜΕ και την ενέπλεκαν με το VAR.

3. Τέλος, ζήτησαν από την ΕΠΟ να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί το κύρος και η φήμη της Nova μετά τις αναίτιες επιθέσεις που είχε δεχτεί από συγκεκριμένα MΜΕ και την ενέπλεκαν με το VAR.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button