Ποδόσφαιρο

Μεταγραφή… τύπου Φασίδη με ΠΑΟΚ-Βόλο πρωταγωνιστές

Μεταγραφικό… πανηγύρι στο θέμα του Παύλου Λογαρά. Ο νεαρός αμυντικός που αγωνιζόταν στο Βόλο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα της Μαγνησίας ως δανεικός για ακόμη ένα χρόνο.

Άλλωστε το δρομολόγιο ΠΑΟΚ – Βόλος είναι γνωστό και έχει ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία από την περσινή σεζόν με τους 5-6 δανεικούς που πήρε η ομάδα της Μαγνησίας από αυτήν της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μοιάζει αρκετά με αυτήν του Φασίδη της Ξάνθης, τότε που αρχικά δεν είχε γίνει γνωστό ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιζε ως δανεικός!

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button