Ποδόσφαιρο

Αντί να κάνει δική του β’ ομάδα παίρνει τον Φωστήρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός για να συμμετάσχει και στη Super League 2 θα δημιουργήσει Β’ ομάδα, και κάπου εκεί εμπλέκεται ο Φωστήρας και οι αντιδράσεις είναι έντονες…


Ο Ολυμπιακός νέα σεζόν θα έχει παρουσία τη και στη Super League 2 με τη Β’ ομάδα, όπως βέβαια, και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Ωστόσο έχουν πάρει την απόφαση οι Πειραιώτες να συνεργαστούν με μία ομάδα, η οποία φέτος αγωνίζεται στη Γ’ εθνική και μέσω αυτής να λάβουν συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο Φωστήρας, ο γνωστός «Φονέας των γιγάντων» είναι το κλαμπ και σύμφωνα με πληροφορίες, όπου έχει συμφωνίσει σε προφορικό επίπεδο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές και δημιουργούνται σίγουρα πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο ο Φωστήρας μπορεί να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό.

Και κυρίως πως γίνεται να ανοίξει θέση στη Super League 2 για μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, ειδικά όταν αυτή (όπως ο Φωστήρας) δεν έχει πιθανότητες ανόδου (στη Football League εν προκειμένω).

Δεν υπάρχει κάποια διάψευση από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας του Ταύρου, ωστόσο οι αντιδράσεις είναι πάρα πολλές.

Κυρίως μέσω των social media, με μέλη της διοίκησης να δέχονται ερωτήσεις και σκληρή κριτική από τους οπαδούς που ψάχνουν να μάθουν τι έχει γίνει και προφανώς, τι ισχύει.

Ο κόσμος του Φωστήρα περιμένει μία επίσημη ενημέρωση, με άνθρωπο της διοίκησης να υποστηρίζει πως όλα αυτά δεν υφίσταται κανένα θέμα και άμεσα (!) θα υπάρξει διάψευση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button