Ποδόσφαιρο

Αλεξιάδης: “Το 4ο τουρνουά που θα γίνει, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη του Άγγελου”

Ο αρχηγός των ακαδημιών του Άρη Πάνος Αλεξιάδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το 4ο τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης στην μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα:

Νομίζω ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι το 4ο τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου, ξεκίνησε η πρώτη χρονιά το 2014 με ομάδες της Θεσσαλονίκης, φέτος έρχονται ομάδες και από την επαρχία και πλέον έχει γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά. Πιστεύω κάποτε να έρχονται και ομάδες από το εξωτερικό.

Φέτος έρχεται και η ακαδημία του Χρήστου Βελώνη και θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου στα γήπεδά Planet εκεί που κάνουμε προπονήσεις.

Κάθε χρόνο μας τιμάει και με την παρουσία του και ο πατέρας του Άγγελου, έχουμε καλέσει και διάφορους παλαίμαχους παίκτες του Άρη και ο κόσμος να έρθει να δει το τουρνουά και να τιμήσουμε την μνήμη του Άγγελου, να δουν και τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας. Θα είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση.

Στο τουρνουά αυτό δεν έχουμε ούτε βαθμολογίες, ούτε τρόπαια, παρά μόνο την συμμετοχή των αθλητών για την μνήμη του παιδιού.

Για τις ακαδημίες του Άρη:

Και εγώ ο ίδιος έπαιξα στις ακαδημίες την δεκαετία του ’80 για 7-8 χρόνια. Έχει βγάλει πολλούς παίκτες ο Άρης, ακόμα και τα τελευταία χρόνια έχουμε βγάλει παίκτες σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Διούδης, ο Γιαννιώτας όλα τα σπλάχνα μας.

Στόχος του τουρνουά για το μέλλον:

Ο στόχος μας είναι να έχουμε και ομάδες από το εξωτερικό στο τουρνουά, έχουμε κάποιες επαφές με κάποιες ομάδες που έχουμε κάνει κάποιες γνωριμίες, πιστεύουμε του χρόνου αν όλα πάνε καλά να έχουμε τουλάχιστον 2 ομάδες από το εξωτερικό, θα είναι ένα διεθνές τουρνουά.

Για τον φετινό Άρη:

Η μεγάλη ομάδα είναι τρένο φέτος, μας ευχαριστεί πολύ αυτό, νομίζω πως οργανώθηκε καλά φέτος έχουμε και καλό υλικό και καλό προπονητή μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια και αυτό που με ικανοποιεί είναι η συσπείρωση του κόσμου, ζεστάθηκε και γύρισε στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα γιατί όπως ξέρεις η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του.

Για τον πατέρα του Αλέκο Αλεξιάδη:

Πηγαίνει στο γήπεδο κάθε Κυριακή, δεν χάνει αγώνα του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button