Γενικά

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους στην Αττική: Έκλεισαν 12

Οι έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους στην Αττική έφεραν… λουκέτο σε 12 από αυτούς.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει… σαφάρι τις τελευταίες ώρες με εφόδους σε συνδέσμους και η ΓΑΔΑ ενημέρωσε πως οι χθεσινοί (11/2) έλεγχοι έδειξαν ότι οι 12 από αυτούς δεν είχαν άδεια λειτουργίας, κάτι που αυτόματα έφερε λουκέτο. Συνολικά ελέγχθησαν 21 σύνδεσμοι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν και σήμερα (12/2) έφοδοι σε όλη την Αττική.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Την 11-2-2022, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων και παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, πραγματοποίησαν έρευνες σε (21) συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων, στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, σε (3) γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες, σιδερογροθιά).

Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των ανωτέρω Συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπρόσθετα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω γραφείων και διαπιστώθηκε ότι (12) εξ αυτών στερούντο άδειας λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button