ΓενικάΜουσική

Ένα εκρηκτικό Live των The Murder Capital με το “Feeling Fades” (Video)

Οργισμένοι, απογοητευμένοι, έχουν ταχθεί να αλλάξουν την κοινωνία με τη μουσική τους μέσα από μια συναισθηματική θεατρικότητα και γνησιότητα.

Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας φτάνουν στο τέλος, οι δραστηριότητες επιστρέφουν σιγά σιγά και η ζωή επανέρχεται σε μία νέα σχετική “κανονικότητα”. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και οι συναυλίες που τόσο πολύ μας έχουν λείψει! Μέχρι να έρθει η ώρα αυτή που προσμένουμε, ας απολαύσουμε μία παθιασμένη Live εμφάνιση πέντε παιδιών από την Ιρλανδία…

Οι The Murder Capital δημιουργήθηκαν στο Δουβλίνο το 2015 από τους James McGovern (φωνητικά), Damien Tuit (κιθάρα), Cathal Roper (κιθάρα), Gabriel Pascal Blake (μπάσο) και Diarmuid Brennan (ντραμς). Η μπάντα είναι μία αντανάκλαση ενός πραγματικού γεγονότος όπως έχουν εξηγήσει, έχασαν έναν στενό τους φίλο πριν από λίγο καιρό και θέλησαν να αντικατοπτρίσουν την παραμέληση της ψυχικής υγείας στην Ιρλανδία.

The Murder Capital

Τα τραγούδια τους μιλάνε για την μοναξιά και τη θλίψη, για τα αυξανόμενα ποσοστά των αυτοκτονιών, την έλλειψη ψυχικής υγειονομικής περίθαλψης, για την ψυχική υγεία και τον εξευγενισμό.

Με την μουσική τους θέλουν να αλλάξουν την κοινωνία και το φωνάζουν κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία.

The Murder Capital

“Δεν αστειευόμαστε, θέλουμε να επιτρέψουμε στη γενιά μας να εκφραστεί ξανά και να ανακτήσει την κοινότητα που χάνεται”, James McGovern.

“Θέλουμε να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη αυτό που κάνουμε. Νιώθουμε πως το υψηλότερο επίπεδο της ικανότητας της μουσικής είναι να επηρεάσει τον πολιτισμό και να κάνει μια αλλαγή”, Damien Tuit.

The Murder Capital

Παρόλο που δεν θεωρούν τον εαυτό τους πολιτική μπάντα, πιστεύουν πως είναι επιτακτική ανάγκη να διαβάζουν το περιβάλλον τους και να επηρεάζονται από αυτό. Τότε μόνο μπορούν να εκφραστούν με ειλικρίνεια και να δημιουργήσουν με γνησιότητα.

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο When I Have Fears και ακολούθησε Sold Out περιοδεία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσοι έχουν την τύχη να τους δούνε Live παραμιλάνε για αρκετό καιρό μετά από αυτή την συναρπαστική εμπειρία… Προς το παρόν ας πάρουμε μία γεύση από τη εκρηκτική Live εμφάνιση τους στο Λονδίνο στο παρακάτω Video!!!…

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button