Yellow FM101,7Ποδόσφαιρο

Άρης-Παναθηναϊκός: Οι… διπλοί «πράκτορες»

Ποιοι έχουν παρελθόν και στις δύο ομάδες.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις ομάδες να διαθέτουν ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο.

Από πλευράς Άρη, ο Φραν Βέλεθ έχει πραγματοποιήσει μια θητεία στον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο Χουάνκαρ, που όμως δεν υπολογίζεται.

Φυσικά το πρόσωπο που «συνδέει» τους δύο αντιπάλους από τον πάγκο, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πέρασε δυόμιση σεζόν στους «πράσινους», στους οποίους έχει θητεύσει ως προπονητής.

Στον αντίποδα, υπάρχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που άφησε θετικές εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπενθυμίζεται πως η κιτρινόμαυρη φανέλα έχει φορεθεί και από τον Τάσο Μπακασέτα.

Θα αποτελούσε παράλειψη βέβαια να λησμονήσουμε τον Μανώλη Σιώπη, έναν παίκτη που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σίγουρα πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ υψηλό βαθμολογικό διακύβευμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button