Γενικά

Άλλο ένα Vegan Cooking σεμινάριο & workshop από το ΚΔΒΜ2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν vegan σεμινάριο «Μαγειρεύοντας με Tofu», που φιλοξένησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης.

Στο ταχύρυθμο πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) Δέλτα συμμετείχαν σπουδαστές, επαγγελματίες μάγειρες, Chef και όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χώρο της Μαγειρικής και πιο συγκεκριμένα με τη Vegan Κουζίνα.

Άλλο ένα Vegan Cooking σεμινάριο & workshop από το ΚΔΒΜ2

Η διάσημη food blogger και δημιουργός του “When Helen Cooks”, Ελένη Ταϊρίδου, ήταν εκεί για να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της χορτοφαγικής διατροφής. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διά ζώσης & live streaming την παρασκευή τριών πρωτότυπων συνταγών υψηλής διατροφικής αξίας, vegan chocolate mousse, vegan scramble και τραγανό tofu στο τηγάνι, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη και να τις δοκιμάσουν.

Άλλο ένα Vegan Cooking σεμινάριο & workshop από το ΚΔΒΜ2

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης απότο πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 , αλλά και ένα αναλυτικό corpus με τις συνταγές, το οποίο επιμελήθηκε η εισηγήτρια Ελένη Ταϊρίδου και περιείχε πληροφορίες για το tofu, την ιστορία του, τις μορφές και τις πολλαπλές χρήσεις του.

Άλλο ένα Vegan Cooking σεμινάριο & workshop από το ΚΔΒΜ2

Το ΚΔΒΜ2 του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με γνώμονα την επιμόρφωση και την εξειδίκευση επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων “Vegan Cooking Seminar & Workshop” συνολικής διάρκειας 120 ωρών, που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη vegan μαγειρική φιλοσοφία, μέσα από τη θεωρία και την πράξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button