Ποδόσφαιρο

Trial ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων στη Θεσσαλονίκη με Σαργκάνη και Καντά

ια πρώτη φορά έρχονται στην Ελλάδα προπονητές και επίσημοι σκάουτερ ολλανδικών ομάδων προκειμένου να επιβλέψουν οι ίδιοι και να «ανακαλύψουν» ταλέντα που πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν σε ομάδες της Ολλανδίας. Τα δοκιμαστικά αφορούν δυο ηλικιακά φάσματα.

Το ένα για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000- 2003 (15-18 ετών) και το δεύτερο από 1995-1999 (19-23 ετών). Θα λάβουν χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Λώλα (LOLAS MULTIACTION CENTER ) στην Σουρωτή από 4-10 Ιουνίου (πρωινές ώρες) με την απόλυτη επίβλεψη προπονητών και σκάουτερ καταξιωμένων στο χώρο και το αντικείμενό τους, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο το περίφημο ολλανδικό μοντέλο εκγύμνασης και εκμάθησης των μυστικών του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους έλληνες συμμετέχοντες να διεκδικήσουν το άλμα στην καριέρα τους.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός συμμετοχής θα είναι μικρός και θα καθοριστεί από ενδελεχή εξέταση των βιογραφικών που θα αποσταλούν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Στο «Trial» συμμετέχουν:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

1 MIKE SNOEI (Προπονητής Telstar- Ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής της Eerste Divisie)

2 ANTONHY CORREIA (Βοηθός προπονητή Telstar)

3 COR VARKEVISSER (Προπονητής τερματοφυλάκων Telstar)

SCOUTING

1 PIET BUTER (Επίσημος σκάουτερ AZ Alkmaar, Southampton)

2 ATBET DE BOER (Επίσημος σκάουτερ Utrecht, Sparta)

3 RONI VAN ES (Επίσημος σκάουτερ AZ Alkmaar, Telstar)

4 ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ (Εκπαιδευτής προπονητών τερματοφυλάκων και μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της UEFA).

5 ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ (Προπονητής τερματοφυλάκων Superleague)

Ειδικά για τους τερματοφύλακες την ευθύνη των δοκιμαστικών που θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση (εκπαιδευτικό δίτερμα) θα έχουν οι καταξιωμένοι έλληνες εκπαιδευτές Νίκος Σαργκάνης και Θόδωρος Κάντας σε συνεργασία με τους ολλανδούς προπονητές και σκάουτερ.

Ο στόχος του «Trial» είναι η επιλογή αθλητών που πληρούν τα κριτήρια των ολλανδών προπονητών και σκάουτερ.

Οι αθλητές που θα περάσουν με επιτυχία τα τεστ σε αυτή τη φάση των δοκιμαστικών θα έχουν την δυνατότητα να στελεχώσουν τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ομάδες που αντιπροσωπεύουν οι παραπάνω, την θερινή μετεγγραφική περίοδο του 2018.

Η διαμονή των αθλητών εκτός Θεσσαλονίκης είναι εξασφαλισμένη όπως και η διατροφή τους και θα γίνει σε ξενοδοχείο εγγύς των εγκαταστάσεων που θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δοκιμαστικά: Νίκος Σαργκάνης: Αθήνα (6944 305139) Θόδωρος Κάντας: Θεσσαλονίκη (6945 366449)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button