Ποδόσφαιρο

SUPER3: “Όλοι γήπεδο-Όλοι δίπλα στην ομάδα”

Κάλεσμα από τον Super 3 για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. “Όλοι γήπεδο – Όλοι δίπλα στην ομάδα” το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Άρη.

Αναλυτικά:

Μετά απο 21 ημέρες, επιτέλους, η αγωνιστική δράση στο Χαριλάου ξεκινά. Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αύριο αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγρινίου, με σκοπό να συνεχίσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο κόσμος του ΑΡΗ, όπως έχει αποδείξει αμέτρητες φορές, θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σπρώξει την ομάδα μας στη ΝΙΚΗ.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ ο 12ος παίκτης του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο μεγάλος στηλοβάτης του συλλόγου. ΟΛΟΙ μας μάγκες, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, με την παρουσία μας μεγαλώνουμε τον ΑΡΗ μας και τον θέτουμε ισχυρό. Η δυναμική παρουσία μας και η δημιουργία ενός Κάστρου που ο αντίπαλος θα λυγίζει μόλις περνά τα διόδια, θα είναι η μόνη μας και παντοτινή επιδίωξη.

Οι παίκτες επηρεάζονται από τον κόσμο μας, βλέποντας ένα λαό που διψά για νίκη, που γεμίζει το γήπεδο, ένα λαό που τραγουδά ασταμάτητα, που είναι δίπλα στην ομάδα ανελλιπώς.

Ο SUPER 3 υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων. Για όσα αδέρφια ενδιαφέρονται να επισκεφτούν από νωρίς αύριο τα γραφεία του συνδέσμου πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Επίσης, στον αυριανό αγώνα θα υπάρχει διαθέσιμη η νέα παρτίδα της Φανέλας των Συνδέσμων. Η φανέλα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη ( S – M – L – XL – 2XL κτλπα ) ενώ υπάρχουν και παιδικά μεγέθη (2 έως 12 ετών). Το κόστος της φανέλας ανέρχεται στα 20€. Αποστολές για τις φανέλες δεν πραγματοποιούνται προς το παρόν.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button