Μπάσκετ

SUPER 3 εν όψει ΠΑΟΚ: “Ο όρος ηχητική βία θα πάρει σάρκα και οστά…”

Τι τονίζει ο δυναμικός σύνδεσμος

O σύνδεσμος αναφέρει: “Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα μπάσκετ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ με τους Ρουφιάνους της Πόλης, την Κυριακή 11/2 στις 16:30.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης, όσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια όπως επισκεφτούν άμεσα τα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά μετά τις 19:30 εκτός από την Τετάρτη όπου ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ αντιμετωπίζει την Ιταλική Τρέντο για το κρίσιμο ματς του Eurocup που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το πλεονέκτημα έδρας.

Επίσης ο σύνδεσμος, πέραν των εισιτήριων στο πέταλο, έχει λάβει εισιτήρια και για τις παρακείμενες θύρες ( 4 και 8 ). Προτεραιότητα για τα εισιτήρια θα δοθεί στα μέλη του συνδέσμου.

Τέλος επειδή έχουν οργανωθεί διάφορα για τον συγκεκριμένο αγώνα, συνιστούμε στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο 1 ώρα πριν τον αγώνα για να στήσουμε τη γιορτή που μόνο εμείς ξέρουμε.

Ο όρος Ηχητική Βία θα πάρει σάρκα και οστά την Κυριακή όπου το ΠΑΛΕ θα αποδειχθεί ακόμη μια φορά πολύ μικρό γι αυτόν τον μεγαλειώδη ΛΑΟ που σε κάθε αγώνα, πρωταθλήματος και Ευρώπης γεμίζει το γήπεδο και κάνει τους αντιπάλους να παραμιλάνε.

Ραντεβού ΟΛΟΙ στο Γήπεδο

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3″.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button