Ποδόσφαιρο

O ΠΑΟΚ Β’ και η «αποκατάσταση» του παίκτη που ήθελε να δώσει στον Ιβάν πρωτάθλημα στα χαρτιά

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παύει ποτέ να εντυπωσιάζει.

Οι ομάδες β’ είναι θεωρητικά φτιαγμένες για να φιλοξενούν ταλέντα και παίκτες με εξέλιξη. Στην Ελλάδα φαίνεται όμως πως πρόκειται να λειτουργούν και με άλλους τρόπους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν θα μιλήσουμε καν για τον Φασίδη που στα 25 του είναι ακόμη… ταλέντο και θα βρίσκεται στην ομάδα.

Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει όμως η υπόθεση Αποστολόπουλου. Με το πρωτάθλημα του 2016 να έχει τελειώσει και τον ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς απόσταση από την πρώτη θέση πρωταγωνίστησε σε μία προσπάθεια να τιμωρηθεί ο τότε πρωτοπόρος (Ολυμπιακός) με -6 και να πάρει το πρωτάθλημα ο Ιβάν στα χαρτιά.

Η συζήτηση έγινε για ένα παιχνίδι που έπαιξε ο Αποστολόπουλος και είχε δηλώσει ότι «δεν είχε εικόνα για οτιδήποτε» λίγες μέρες μετά. Όταν όμως ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει έναν τίτλο στα χαρτιά, η ιστορία ξαφνικά άλλαξε.

Πλέον ο Αποστολόπουλος είναι στα 29 του και δεν δείχνει πιθανό το να επιστρέψει σε επίπεδο Super League. Ο ΠΑΟΚ όμως αποφάσισε να του δώσει μία χείρα βοηθείας στην β’ ομάδα του, κι ας είναι βρε παιδί μου 29.

Προφανώς ούτε ο Ολυμπιακός είναι σε καμία περίπτωση «άγιος» και ούτε κανένας λέει κάτι τέτοιο, στην παρούσα περίπτωση όμως υπάρχει σίγουρα… καπνός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button