Ποδόσφαιρο

“O Βάγγης έχει τον Άρη στην ψυχή του”

Ο έφορος του τμήματος στίβου του Α.Σ. Άρης, Ηλίας Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Θέμη Βάγγη είπε:

Είχα πληροφορηθεί τον χειμώνα ότι βρίσκεται στην Σύρο μόνιμα. Επειδή τον είχα ιδιαίτερη συμπάθια σαν παίκτη, τον έβλεπα και μου άρεσε πάρα πολύ. Την μπάλα την ήξερε πάρα πολύ καλά και ήθελα να τον δω και να του πάω κάτι αναμνηστικά του συλλόγου. Όταν είχα φτάσει εκεί ρώτησα έναν ταξιτζή και μου είπε “όλοι τον ξέρουν τον Θέμη”. Ήρθε στο ξενοδοχείο, με βρήκε και τα είπαμε. Έτσι όπως μου μιλούσε για τον σύλλογο, για την περίοδο εκείνη που είχαμε ομαδάρα κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι Αρειανός και έχει τον Άρη μέσα στην ψυχή του και την καρδιά του. Με τον Άρη δέθηκε. Του έδωσα τρεις φανέλες και η μία γράφει πάνω “Στα δύσκολα πάντα εμείς”. Εγώ μίλησα μαζί του σήμερα και είπε να δώσω χαιρετίσματα σε όλους τους Αρειανούς και ότι είστε μέσα στην ψυχή μου. Δεν ξέρει πότε θα έρθει Θεσσαλονίκη, είναι δύσκολα οικονομικά ο άνθρωπος.

Για το πως βλέπει τον Άρη και τον ερασιτέχνη είπε:

Η ομάδα βρήκε τον δρόμο της. Η χορηγία του Τομ Παπαδόπουλου είναι πολύ σημαντική, μία ανάσα για την ομάδα. Ο ερασιτέχνης ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια οικονομικά. Θα βρει τον δρόμο του πιστεύω αν είναι αληθινό. Ένας σύλλογος με 29 αθλήματα που να αντέξει. Εμείς πέρυσι είχαμε 228 άτομα φέτος πιστεύω να είναι παραπάνω. Ο στίβος είναι ένα άθλημα που δεν είναι πολυέξοδο. Μία φανελίτσα, ένα παπουτσάκι και ένα παντελονάκι με ένα μπουκαλάκι νερό και μία πετσέτα. Εμείς ήμασταν για πολλά χρόνια στον βυθό σαν στίβος. Εδώ και κάποια χρόνια έχουμε πάρει τα πάνω μας, είμαστε συνέχεια επάνω δεν πάμε ποτέ πίσω. Έχουμε ένα προπονητικό team που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα ειδικά φέτος  πήραμε και τον Νίκο τον Σπανό μεταγραφή σαν προπονητή ο οποίος με τις γνώσεις του θα βοηθήσει τα παιδιά. Είναι έμπειρος και ξέρει το αντικείμενο. Η άνοδος θα είναι υποχρεωτική.

Για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Άρη είπε:

Και τα δύο είναι σε καλό δρόμο. Δεν είναι το αντικείμενο μου για να ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι μπήκανε στον δρόμο που πρέπει να μπούνε. Πάνε μπροστά και ποτέ ξανά πίσω. Οι σωστοί άνθρωποι στην κατάλληλη θέση.

Σαν στίβος καλούμε όλους τους Αρειανούς να φέρουν τα παιδιά τους στον στίβο γιατί είναι απ’όλα. Άμα θέλει αργότερα ένα παιδί να παίξει μπάσκετ, βόλεϊ ή ποδόσφαιρο εάν δεν κάνει στίβο δεν κάνει τίποτα. Ο στίβος είναι η αρχή για όλα, είναι η δύναμη, η αντοχή, η ταχύτητα. Τα συνδυάζει όλα και ένα παιδί των 7-10 ετών πρέπει να κάνει πρώτα στίβο και μετά να πάει σε άλλα άθλημα για να έχει μία καλή συνέχεια εκεί που θα πάει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button