Γενικά

Huawei: Ξεχάστε τα «έξυπνα» τηλέφωνα! Έρχονται τα… υψηλής νοημοσύνης!

Στις 26/03/2019, αναμένεται να γίνει στο Παρίσι η παγκόσμια παρουσίαση των νέων μοντέλων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της σειράς Huawei P30.

Την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου γίνεται στο Παρίσι η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νέων μοντέλων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της σειράς Huawei P30 της νέας «ναυαρχίδας» της Huawei.

Η Huawei και τα… πιο έξυπνα τηλέφωνα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας τα νέα μοντέλα «έξυπνων» κινητών θα εστιάζουν και πάλι της προσοχή τους στις μεγάλες δυνατότητες που παρέχουν οι ενσωματωμένες κάμερές τους, οι οποίες τα έχουν πλέον μετατρέψει, όπως έχει επισημανθεί σε προηγούμενες παρουσιάσεις, σε φωτογραφικές μηχανές υψηλών αξιώσεων. Πιο σημαντική προσθήκη αναμένεται στο P30 Pro, με μια ακόμη νέα κάμερα, η οποία, όπως αναφέρουν οι πρώτες αναφορές, υπόσχεται ζουμ πολύ υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας, σύμφωνα και με όσα αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όπως έχει επισημανθεί η μεγάλη αλλαγή, στα κινητά τηλέφωνα που θα αποδειχθεί και στη νέα σειρά κινητών της Huawei είναι ότι περνάμε από την εποχή του «έξυπνου» κινητού (smart phone) στο κινητό «υψηλής νοημοσύνης (Intelligent phone).

Ειδικότερα, η διαφορά «έξυπνου» κινητού και ενός κινητού με υψηλή νοημοσύνη είναι ότι ένα intelligent phone δεν αποτελεί απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό «κέντρο» (έναν προσωπικό βοηθό) που μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών. Να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες του κατόχου του και να λαμβάνει αποφάσεις που θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα κάνουν την καθημερινότητα του κατόχου του ευκολότερη -και όλα αυτά με την χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνονται στο επεξεργαστή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button