Γενικά

Aston Martin και Brough Superior: Ένα πάντρεμα που ξενίζει

Τι αποτέλεσμα επιφέρει η συνεργασία ανάμεσα σε δύο premium κατασκευαστές, έναν από το χώρο του αυτοκινήτου και έναν από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας; Σύντομα θα το μάθουμε κι αυτό…

Δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά ανακοινώθηκε επίσημα, στην ερχόμενη έκθεση του Μιλάνου, συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, θα δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία το διάσημο “φτερωτό” σήμα της Aston martin πάνω σε μια μοτοσυκλέτα -πολύ περιορισμένης παραγωγής- της Brough Superior!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσουν από κοινού, ξέρουμε όμως πως σίγουρα θα στοιχίζει μια περιουσία. Απλά αναλογιστείτε ότι ένα αυτοκίνητο της Aston Martin κοστίζει όσο ένα σπίτι και μια Brough Superior SS100 κοντά στα 70.000 €, οπότε δικαιολογημένη η “πρόβλεψή” μας.

Aston Martin και Brough Superior

Το μόνο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους δύο κατασκευαστές είναι ένα σχέδιο με μαύρες γραμμές, οι οποίες απεικονίζουν -σε ελεύθερη έννοια- ένα όχημα με δύο τροχούς. Και όπως δήλωσε ο Marek Reichman, Chief Creative Officer της Aston Martin, “αυτό είναι ένα συναρπαστικό και πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ για μένα και την ομάδα μου.

Η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Brough Superior μας έδωσε τη δυνατότητα να φέρουμε τις δικές μας μοναδικές απόψεις για το πώς η ομορφιά και η τεχνολογία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα πολύ συναρπαστικό όχημα”. Λέτε να μας παρουσιάσουν την επόμενη μοτοσυκλέτα του James Bond;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button