Γενικά

Alfa Romeo Tonale: Στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο ποντάροντας στην ποιότητα

Η υψηλή ποιότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας όχι μόνο για την πολυαναμενόμενη Tonale, αλλά για όλα τα μοντέλα που θα λανσάρει η Alfa Romeo τα επόμενα χρόνια.

Περισσότεροι από 150 προμηθευτές από την Ιταλία και άλλες χώρες, οι οποίοι εμπλέκονται με την κατασκευή της Alfa Romeo Tonale, του πρώτου εξηλεκτρισμένου μοντέλου της ιταλικής φίρμας, συναντήθηκαν σήμερα με τον CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato και την ομάδα διοίκησης της μάρκας στο εργοστάσιο G.B. Vico στο Pomigliano d’Arco. 

Alfa Romeo Tonale

Η σημερινή συνάντηση δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό μοντέλο είναι για την Alfa Romeo το επερχόμενο SUV της και πόσο πολύ ποντάρει σε αυτό. Και όχι άδικα καθώς αναμένεται να είναι το μοντέλο που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των συνολικών της πωλήσεων τα επόμενα χρόνια.

Η ατζέντα της σημερινής συνάντησης ήταν πολύ συγκεκριμένη: Ανακοινώθηκαν οι στόχοι ποιότητας στους προμηθευτές, οι οποίοι είναι βασικοί παράγοντες για να επιτευχθεί ο υψηλός στόχος που έχει τεθεί από την Alfa Romeo.

Alfa Romeo Tonale

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής φίρμας τόνισε προς πάσα κατεύθυνση τη σπουδαιότητα που έχει για την φίρμα η ποιότητα. Έχοντας εστιάσει στην αναβάθμισή της από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη θέση του CEO, ο Imparato παίρνει μέρος σε σταθερή βάση στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια του Pomigliano και του Cassino. Και σήμερα, επανέλαβε χωρίς περιστροφές ότι η ποιότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και έθεσε ως στόχο να βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο.

Alfa Romeo Tonale

«Για να το πετύχουμε αυτό, το σημείο εκκίνησης είναι η επιλογή των υλικών. Οι προμηθευτές μας, οι σύντροφοι μας σε ένα ταξίδι του οποίου προορισμός είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, ενστερνίζονται το DNA της Alfa Romeo επιλέγοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Imparato, ο οποίος είχε δίπλα του σήμερα τον επικεφαλής του τμήματος ικανοποίησης πελατών της Stellantis, Richard Schwartzwald, αλλά και τον υπεύθυνο του εργοστασίου, Alessio Leonardi.

Alfa Romeo Tonale

Η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo Tonale, με υπεύθυνο εξωτερικού σχεδιασμού τον Αλέξανδρο Λιώκη, αναμένεται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο του 2022. Υπενθυμίζουμε ότι θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα κυκλοφορήσει και σε plug-in hybrid έκδοση -ή εκδόσεις.

Παρότι θα μοιράζεται τα μηχανικά μέρη με αρκετά μοντέλα του ομίλου Stellantis, όπως έχουν δηλώσει αρκετά στελέχη της μιλανέζικης φίρμας, η Tonale θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και θα διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ταυτότητα της Alfa Romeo.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button