Ερασιτέχνης

Σε κυκλοφορία το Πασχαλινό σετ δώρων από τον Ερασιτέχνη Άρη

Δείτε από που μπορείτε να το αγοράσετε.

Ένα πακέτο για δώρο ενόψει των ημερών του Πάσχα, ετοίμασε ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του:

Οι Άγιες μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κάνει στους φίλους του ένα επετειακό δώρο, λίγο μετά τη συμπλήρωση των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Εδώ και λίγο καιρό, έχουν βγει προς διάθεση οι επετειακές φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ (οι πρώτες χρονικά εμφανίσεις στην ιστορία των ομάδων), το ιστορικό λεύκωμα των 110 χρόνων με όλους τους τίτλους και τις διακρίσεις του συλλόγου, αλλά και το επετειακό κρασί των 110 χρόνων.

Από σήμερα (17/04) έως τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05) στις 12:00 το μεσημέρι, οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να αγοράσουν το τέλειο πασχαλινό δώρο: Ένα πακέτο που περιλαμβάνει τις δύο φανέλες, το λεύκωμα και το κρασί, με 40% έκπτωση, ήτοι με 70 ευρώ έκαστο! Ως δώρο, θα πάρουν και μία πασχαλινή λαμπάδα με τα χρώματα του ΑΡΗ.

Το επετειακό πασχαλινό πακέτο του Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι το ιδανικό δώρο για τις άγιες ημέρες, ώστε να υπάρχει σε κάθε σπίτι η ανάμνηση των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση:

Φυσικά, συνεχίζεται η μεμονωμένη διάθεση των φανελών (https://www.more.com/sports/epeteiakes-faneles-podosfairou-kai-mpasket-aris-110-xronia/)

και του λευκώματος (https://www.more.com/sports/epeteiako-leukomaaris/),

όπως και του κρασιού των 110 χρόνων (το τελευταίο μόνο από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button