Ποδόσφαιρο

Ο ιδιοκτήτης του… κιτρινόμαυρου σκύλου στο Yellow: “Τρέλανε Έλληνες και Βέλγους, φέτος θα έρθει και Χαριλάου”!

Στον Yellow Radio 92,8 και την εκπομπή “Αθλητικό Χ-Press” φιλοξενήθηκε ο Κώστας Δασκαλίνας, ο ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού Μολοσσού που παρευρέθηκε στο χθεσινό φιλικό του Άρη με αντίπαλο τη Γάνδη και έγινε viral.

Το αξιοθαύμαστο τετράποδο με όνομα (τι άλλο!) Άρης τράβηξε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο ιδιοκτήτης του μίλησε για την απόδοση της ομάδας απέναντι στη Γάνδη στέλνοντας θετικά μηνύματα προς τον κόσμο των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο: 

Πώς τα είδες τα πράγματα με τη Γάνδη;

Αν έβλεπα αυτή την εικόνα πέρυσι που δεν γνωρίζαμε τα παιδιά τότε θα προβληματιζόμουν. Αλλά φέτος τα παιδιά τα ξέρουμε και ξέρουμε τις δυνατότητες τους. Είδα έναν Λάρσον να αγκομαχάει από τους πόνους ενώ πέρυσι όργωνε το γήπεδο. Αυτά είναι σημάδια της πολύ σκληρής προετοιμασίας που κάνουν. Πρέπει να τους έχει “τεντώσει” ο Παντελίδης. Είναι πολύ νωρίς ακόμη φυσικά. Την ομάδα τη γνωρίζουμε και οι καινούργιοι παίχτες που ήρθαν φάνηκε ότι διαθέτουν ποιότητα. Μην ξεχνάμε ότι εμείς ήμασταν στην 6η μέρα της προετοιμασίας και οι αντίπαλοι μας είχαν παίξει ήδη τουλάχιστον πέντε φιλικά.

Όταν αποφάσισες ότι θα πας με τον σκύλο σου περίμενες να γίνει τέτοιος χαμός;

Είναι εντυπωσιακό σαν ζώο. Είναι 22 μηνών, 75 κιλά και φθάνει το 1.85 όταν σηκώνεται στα δύο πόδια.

Παίζει και σέντερ μπακ δηλαδή έτσι όπως μου τον περιγράφεις?

Άνετα και αμυντικό χαφ (γέλια). Είναι ένας αγαθός, καλόβολος γίγαντας και για αυτό και τον παίρνω παντού. Βγήκε πολλές φωτογραφίες και με τους Βέλγους και με τα δικά μας τα παιδιά. Τρελαθήκανε όλοι είναι η αλήθεια. Και μετά τον είδα σε όλη την Ελλάδα.

Τον έχεις ξαναπάει σε παιχνίδι;

Ήταν η πρώτη φορά μιας και είναι μόλις 22 μηνών και εγώ μένω Γερμανία 5 χρόνια. Αλλά φέτος λέω αφού τον ξέρουν να τον φέρω. Ελπίζω να φέρει περισσότερη τύχη στην ομάδα.

Αντιδράει; καταλαβαίνει;

Φώναζαν συνθήματα και νόμιζε φωνάζαν αυτόν. Στην φάση του πέναλτι δεν σταμάτησε να γαυγίζει.

Πώς είδες την ομάδα και τους παίχτες από κοντά; Είχαν διάθεση και όρεξη πέρα από την κούραση;

Εμείς οι Αρειανοί έχουμε μια ιδιαίτερη στόφα του γκρινιάρη. Έχουμε περάσει πολλά βέβαια αλλά τείνουμε να προβληματιζόμαστε με τη μία. Δεν είμαστε μια φρέσκια ομάδα. Την ομάδα την ξέρω δεν ήταν ότι πήγα να δω 15 καινούργιους παίχτες. Είναι πιασμένοι από πάνω έως κάτω και είναι λογικό δεδομένου ότι κάνουν μια πολύ σκληρή προετοιμασία.

Επί εποχής Κούπερ, κάναμε φιλικά με πολύ πιο αδύναμες ομάδες και πάλι χάναμε. Αλλά δεν λέγαμε τίποτα λόγω του Κούπερ. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτός είχε την εμπειρία να μην παίξει με δυνατές ομάδες, όπως η Φορτούνα και η Γάνδη, γιατί και τότε θα δεχόμασταν 5 γκολ.

Δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός. Οι παίχτες δεν μπορούσαν να κάνουν δύο βήματα. Επειδή ασχολούμαι με τον αθλητισμό, εμένα μου άρεσε αυτό. Ήταν πιασμένοι τους όλοι τους οι μύες και αυτό σημαίνει ότι γίνεται σκληρή προετοιμασία.

Πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά. Όλοι οι παίχτες, εκτός του Ματέο (Γκαρσία), που έπαιζαν πέρυσι έμειναν. Σημαίνει ότι έχουν εμπιστοσύνη όχι μόνο στον Καρυπίδη αλλά και στον Παντελίδη.

Σου έκανε κανένας παίχτης ιδιαίτερη εντύπωση?

Ο Ντουάρτε φαίνεται πως έχει μεγάλη ποιότητα ως παίχτης. Ο Ιντέγε έχει κορμί και έχω δει τι μπορεί να κάνει από το περάσμα του από την Ελλάδα. Είμαι λάτρης όμως του Φετφατζίδη. Με το που παίρνει την κατοχή καταλαβαίνεις ότι το παιδί “ξέρει ένα τόνο μπάλα”. Το θέμα είναι να μπορέσει να βρει την ψυχολογία του, να “αρρωστήσει” με την ομάδα και να μπορέσει να παίξει την μπάλα που ξέρει. Υπάρχει διαφορά με τους υπόλοιπους.

Είναι διαφορετικά τα πράγματα έξω. Πρώτα σας νοιάζει να δείτε το ματς και μετά να γκρινιάξετε σε σχέση με την Ελλάδα που ισχύει το αντίθετο…

Έχω 5 χρόνια στην Γερμανία. Και μόνο που είδα την ομάδα μού έφθανε. Είναι η γκρίνια που έχουμε σαν λαός. Είναι σαν να μας γέννησε μια μάνα. Είναι η ίδια αρρώστια. Πρέπει να έχουμε ηρεμία. Η ομάδα θα πάει σούπερ φέτος, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μέχρι που πιστεύεις ότι θα φτάσει;

Μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει να φοβηθεί κανέναν ο Άρης με αυτούς τους παίχτες.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Άρη…

Να κάνουν υπομονή και να στηρίζουν την ομάδα. Ο Άρης θα πάει καλά 100%. Έχουμε παιχταράδες, έναν πολύ καλό προπονητή και έναν πρόεδρο που είναι το ίδιο τρελαμένος με εμάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button