Ποδόσφαιρο

Όχι Καυταντζόγλειο αλλά… Μακεδονικός για τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, σχετικά με την σύμβαση στην ομάδα πέντε ημέρες πριν την έναρξη της SL2. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του, ενημέρωσε πως ο ΠΑΟΚ Β’ δεν θα αγωνιστεί στο παρών γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β/ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».

Κάτω από την ενημέρωσή του ο ΠΑΟΚ επισυνάπτει και τον κατάλογο με τα ονόματα των ανθρώπων που αποτελούν τη διοίκηση του σταδίου.

Ο εκνευρισμός είναι έντονος και όπως φαίνεται, για πρώτη φορά ο επίσημος ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι για την μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και της πρώτης ομάδας στη διάρκεια των έργων στην Τούμπα, θα εξεταστούν και άλλες λύσεις πέρα από αυτή του Καυταντζογλείου!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button