Ποδόσφαιρο

Χωρίς Φαμπιάνο και Σαβέριο στη Λεωφόρο, επιστρέφει ο Μοντόγια

Με αναμενόμενες απουσίες και τη δεδομένη επιστροφή του Μάρτιν Μοντόγια ταξιδεύει ο Άρης σήμερα στην Αθήνα για το αυριανό (28/02, 21.00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμεινε ο Σαβέριο λόγω καρτών, αλλά και ο Φαμπιάνο που ακόμα κρίνεται ανέτοιμος και το πιο πιθανό είναι να επανέλθει κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/02), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Saverio (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Pardo (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Doukoure, Rupp, Matarrita, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button