Μπάσκετ

Φασούλας: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μπάσκετ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε στην Κρήτη για να συζητήσει με συλλόγους του νησιού. 

Τέσσερα μέλη της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» βρίσκονται στην Κρήτη για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Η πρώτη στάση έγινε στο Ρέθυμνο όπου εκτός του Παναγιώτη Φασούλα βρέθηκαν η Βάσω Στασινού, ο Κίμων Γκιουλιστάνης και ο Γιάννης Τσουμής. 

Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε πως, «Έχουμε ξεκινήσει μία περιοδεία στην Κρήτη για να δούμε τα σωματεία του νησιού, να μιλήσουμε για το πρόγραμμα μας, να πούμε τι πρεσβεύουμε εμείς για το μπάσκετ της επόμενης μέρας. Εμείς στο πρόγραμμα μας είμαστε σταθεροί από την πρώτη μέρα. Μιλάμε για 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουν την αξιοπιστία, να βελτιώσουν την αξιοκρατία και ουσιαστικά να φέρουν τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Αυτή είναι η “συνταγή” για να ξανακάνουμε το μπάσκετ πρώτο στις καρδιές των Ελλήνων, πρώτο στις σκέψεις των φιλάθλων και να ξαναφέρουμε κοντά περισσότερα παιδιά, να έχουμε ξανά επιτυχίες και ισχυρότερα πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Επαναλαμβάνω ότι αυτά που πρεσβεύουμε είναι μπασκετικά ζητήματα. Αυτονόητα της περισσότερες φορές. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γιατί δεν περιμένουμε ούτε ΕΣΠΑ, ούτε την επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος, ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το μπάσκετ προς το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button