Ποδόσφαιρο

Φανέλα βασικού πήρε ο Ιωάννου στο φιλικό της Κύπρου με την Ουκρανία

Ο Νικόλας Ιωάννου πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό προετοιμασίας της Κύπρου απέναντι στην Ουκρανία. Ο διεθνής άσος του Άρη είδε την ομάδα της χώρας του να γνωρίζει τη βαριά ήττα με 4-0.

Το σκορ θα μπορούσε να ανέβει περισσότερο, αλλά ο Παναγής σταμάτησε τον Γιάρεμτσουκ τρεις φορές (9′, 17′ και 31′) ενώ ο Ζιντσένκο στο 33ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Ουκρανία στο 36ο λεπτό βρήκε την λύση όταν ο Φιλιώτης ανέτρεψε τον Ζουμπκόφ. Πέναλτι και αποβολή για τον Κύπριο με τον Γιαρμολένκο να κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα (37′).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγινε δεύτερο πέναλτι από χέρι του Ιωάννου και αυτή την φορά ο Ζιντσένκο έκανε το 2-0 (45+2).

Οι Ουκρανοί δεν σταμάτησαν να δοκιμάζουν τον Παναγή. Στο 47ο λεπτό σταμάτησε τον Μάρλος με εντυπωσιακό τρόπο όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 59ο λεπτό όταν μετά από τρομερό συνδυασμό, ο Γιάρεμτσουκ κατάφερε επιτέλους να νικήσει τον Κύπριο τερματοφύλακα για το 3-0.

Στο 65ο λεπτό ο Γιαρμολένκο με αρκετή δόση τύχης έκανε το τελικό 4-0. Ο Παναγή σταμάτησε και τον Σουντακόφ στο 82ο λεπτό και ήταν ο βασικός λόγος που η Κύπρος έχασε μόνο με 4-0 το παιχνίδι στο Χάρκοβο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button