Ερασιτέχνης

Τρίτος στην Ελλάδα ο Άρης στο Πανελλήνιο της κολύμβησης!

Μόνο ο Ολυμπιακός (του τεράστιου και εδώ μπάτζετ) και το Φάληρο βρέθηκαν πάνω από τον Άρη σε ένα σύνολο 48 σωματείων.

Το κολυμβητικό τμήμα των κιτρινόμαυρων έχει κάνει τεράστια βήματα αυτά τα χρόνια, έχει συγκεντρώσει ταλέντο νέων αθλητών που κάνουν τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται μέσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας.

Η ενημέρωση του ερασιτέχνη Άρη:

“Μία σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο ΑΡΗΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε την 3η θέση στην τελική βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Όπως επίσης πήρε την 3η θέση στις τελικές βαθμολογίες Ανδρών και Γυναικών. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση, σε σύνολο 48 σωματείων, η οποία προήλθε μετά από σκληρή δουλειά όλων των εμπλεκομένων και υπόσχεται ένα ακόμα καλύτερο «αύριο» για την Κολύμβηση του ΑΡΗ.

ΣΩΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διήρκεσε τέσσερις μέρες και οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΗ κατέκτησαν σωρεία μεταλλίων και διακρίσεων. Ιδού τα πεπραγμένα τους, μέρα με τη μέρα.

1η μέρα

Με δυο μετάλλια, ένα πανελλήνιο ρεκόρ παίδων και πολλά ατομικά ρεκόρ, ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ. Ασημένιο μετάλλιο και «υπερηχητικό» πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο νεαρός Απόστολος Σίσκος στα 200 ύπτιο ανδρών, ενώ την τρίτη θέση και το  χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Νεφέλη Γιαννοπούλου στα 800 ελεύθερο γυναικών.

2η μέρα

Άλλα τρία μετάλλια πρόσθεσαν στη συλλογή τους κατά τη δεύτερη μέρα των αγώνων οι αθλητές της ομάδας μας.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Νεφέλη Γιαννοπούλου στα 200 πεταλούδα και δύο χάλκινα μετάλλια πήραν η Βάσια Μαρία Κιρτσόγλου και ο Σάββας Θώμογλου στα 50 ύπτιο και τα 100 πρόσθιο αντίστοιχα.

Πέραν των τριών μεταλλίων, άλλοι πέντε αθλητές μας κολύμπησαν στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων τους (Ανδρεόπουλος στα 50 ύπτιο – 8ος, Ζαχαριάδης στα 200 ελεύθερο – 4ος, Σίσκος στα 200 πεταλούδα – 6ος, Μουζάς στα 400 μικτή – 4ος, Κοκκινίδης στα 400 μικτή – 6ος).

Στους μικρούς τελικούς πλασαρίστηκαν ο Βασίλης Τσουμάνης στα 50 ύπτιο, ο Νικόλας Παπαδημητρίου στα 200 ελεύθερο, η Αναστασία Μεντεκίδη στο ίδιο αγώνισμα, ο Λουκάς Λαδάς και η Βαρβάρα Γκιουζέπα-Πετροπούλου στα 200 πεταλούδα και ο Θανάσης Φλώρος στα 400 μικτή.

Τέλος, την 8η θέση κατέλαβε στο σύνολο της κατάταξης και η 4Χ100 μικτή ομαδική ανδρών με συμμετέχοντες τον Βασίλη Τσουμάνη, τον Βαγγέλη Καϊμακάμη, τον Γιάννη Κοκκινίδη και τον Μάριο Καΐκη.

3η – 4η μέρα

Στο τελευταίο διήμερο των αγώνων, οι διακρίσεις ήταν επίσης πολλές για τον ΑΡΗ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σάββας Θώμογλου στα 200 πρόσθιο ανδρών, το χάλκινο κρέμασε στο στήθος της η Βασιλική Μαρία Κιρτσόγλου στα 100 ύπτιο γυναικών και το χάλκινο επίσης (μετά από εκπληκτική κούρσα) στα 4Χ100 ελεύθερο γυναικών οι Σιπητάνου – Μεντεκίδη – Κιρτσόγλου – Κεχαγιά.

Την τέταρτη θέση πήρε ο Ανδρεόπουλος στα 100 ύπτιο, την 5η θέση οι Θώμογλου (50 πρόσθιο), Ανδρεόπουλος (100 ελεύθερο), Τρύπα (200 μικτη), όπως και η 4Χ200 ελεύθερο ανδρών (Παπαδημητρίου – Μουζάς – Κοκκινίδης – Φλώρος Θ.) και η 4Χ100 ελεύθερο ανδρών (Φλώρος Β. – Ανδρεόπουλος – Ζαχαριάδης – Θώμογλου).

Την 6η θέση κατέλαβε ο Απόστολος Σίσκος στα 100 ύπτιο και την 7η θέση ο Βασίλης Τσουμάνης στο ίδιο αγώνισμα, ο Χρήστος Μουζά στα 200 πρόσθιο και ο Απόστολος Σίσκο στα 200 μικτή.

Την παρουσία της ομάδας μας στους μεγάλους τελικούς ολοκλήρωσε η 8η θέση για τη Βάσω Βασιλειάδου στα 50 πεταλούδα.

Τέλος, στους μικρούς τελικούς των αγωνισμάτων τους κολύμπησαν με επιτυχία και οι: Παπαζήση Φαίη (9η στα 50 πρόσθιο), Σιπητάνου Αναστασία (9η στα 200 μικτή) Χρήστος Μουζάς (9ος στα 200 μικτή), Τρύπα Σοφία (9η στα 100 ύπτιο), Ρος Αϊβαλιώτης (10ος στα 400 ελεύθερο), Παπαδημητρίου Νικόλας (11ος στο ίδιο αγώνισμα), Κοκκινίδης Ιωάννης (12ος στα 200 μικτή), Γιαννοπούλου Νεφέλη (13η στα 400 ελεύθερο) και Φλώρος Βασίλης (15ος στα 100 ελεύθερο).

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τους υπεύθυνους του τμήματος Κολύμβησης, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς τους για την εξαιρετική πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα καλύτερα έρχονται…“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button