Ποδόσφαιρο

Την Τρίτη 28/4 η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League

Για την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου προγραμματίστηκε η τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα.

Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που είχε διεξαχθεί, είχε αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 24 Απριλίου ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και νέα παράταση.

Πιο αναλυτικά:

Θα προηγηθεί ωστόσο ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να προκύψουν τα νέα δεδομένα, καθώς από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν μια σειρά από εξελίξεις, οι οποίες θα ξεδιαλύνουν σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει βάση για συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, για σήμερα (23/4) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής της UEFA, μετά το πέρας της οποίας θα έχουμε νέα δεδομένα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσει αύριο Παρασκευή (24/04) η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών λιγκών, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα σε κάθε χώρα ώστε να ληφθούν αποφάσεις που θα έχουν κοινή συνισταμένη, στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Από εκεί και πέρα, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στο διάστημα που υπήρχε έξαρση της υγειονομικής κρίσης.

Από τον Μάιο οι αποφάσεις

Με όλα αυτά στο… τραπέζι λοιπόν, τα μέλη του Δ.Σ. της Super League θα έχουν καλύτερη εικόνα για να εκκινήσουν τις συζητήσεις και εφόσον καταστεί δυνατό να κάνουν και έναν προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, καθώς αυτές δεν αναμένεται να ληφθούν νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου. Κι αυτό επειδή, ακόμη κι αν υπάρχουν νέα δεδομένα, αυτά δεν θα είναι αρκετά και θα είναι πρόωρο και βιαστικό για να αποφασιστεί κάτι με ακρίβεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button