Ποδόσφαιρο

«Τα πιο σκληρά μέτρα έχει επιλέξει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας»

Αύριο, Δευτέρα (11/12) θα ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, τα μέτρα της κυβέρνησης για την εξάλειψη της οπαδικής βίας.

Την οργή του για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από την επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη εξέφρασε το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη κάθε Κυριακή ανάρτησή του στο Facebook για τον εβδομαδιαίο απολογισμό των κυβερνητικών πράξεων.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται» τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Η σημερινή ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προϊδεάζει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την οπαδική βία εφαρμόζοντας ένα νέο πακέτο πιο σκληρών μέτρων. Μάλιστα, όπως αναφέρει το MEGA , αυτό που είναι γνωστό είναι ότι από τα μέτρα που έπεσαν χθες στο τραπέζι της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, έχουν επιλεγεί τα πιο σκληρά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button