Μπάσκετ

Ταπούτος: «Παίκτη σαν τον Χάρελ έχουμε χρόνια να δούμε στην Ελλάδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ταπούτος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Κερδίσαμε χωρίς να είμαστε σε καλή μέρα. Θεωρώ ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το πλάνο μας λειτούργησε όπως πρέπει, ο ΠΑΟΚ μας άφησε να σουτάρουμε αλλά δεν είμαστε σε πάρα πολύ καλή μέρα. Δεν ήμασταν αποτελεσματική και στα δίποντα και τις βολές που από εκεί φαίνεται η καλή μέρα.

Για την απουσία του Γκάλινατ:

Ο Γκάλινατ είναι ένας σκόρερ με ένστικτο, μπορεί να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να δώσει ψυχολογία, το κενό του είναι μεγάλο αλλά προσπαθούν όλοι οι παίκτες να το αναπληρώσουν.

Για τον Χάρελ:

Στο σύγχρονο μπάσκετ σπανίζουν οι παίκτες που μπορούν να παίξουν 1on1, να παίζουν με πλάτη, να πάρουν ριμπάουντ, να δώσουν ασίστ και να παίξουν άμυνες από το «1» έως το «4» με μεγάλη ευκολία.

Αυτό μου έκανε εξαρχής εντύπωση με τον Ρόνι, αυτός ο παίκτης όταν παίζει καλά και πάρει ρόλο στην ομάδα, νομίζω ότι τέτοιον παίκτη έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την πιθανή ανανέωση του Χάρελ για την οποία μίλησε ο ίδιος:

Αυτά είναι θέματα του προπονητή και του επιτελείου του, εμείς δεν μπορούμε να κοιτάμε την επόμενη χρονιά αλλά το επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα προσπαθούμε όλοι μας να κάνουμε τον Ρόνι να νιώθει όμορφα στην ομάδα και την πόλη όσο μπορούμε, αυτό δηλαδή είναι που κάνουμε με όλους τους παίκτες.

Για την ατμόσφαιρα:

Ζωντανά δεν νομίζω να το έχω δει τόσο γεμάτο το γήπεδο όσο χθες, νομίζω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο όχι μόνο για τους δικούς μας παίκτες, αλλά ακόμη και για τους ξένους του ΠΑΟΚ, δεν έχουν παίξει σε ανάλογες ατμόσφαιρες.

Για το ότι ο Άρης παλεύει όλα τα παιχνίδια:

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να χάσαμε εύκολα, είναι όλοι οι παίκτες μας πολεμιστές και μπαίνουν μέσα για μάχη.

Για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:

Δεν θα έχει καμία σχέση το παιχνίδι της Πέμπτης με το χθεσινό. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο συγκεκριμένο ματς και να βελτιώσουμε αυτά που κάναμε καλά, θα προσπαθήσουμε αυτές τις τρεις μέρες που έχουμε μπροστά μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button