Διεθνή

Συνέδριο της UEFA για σημαντικά θέματα- Πραγματοποιείται και η κλήρωση του Nations League

Τι θα συζητηθεί στο συνέδριο.

«Απειλούμενα από το σχέδιο της ευρωπαϊκής Super League, τα μέλη της UEFA θα θέλουν να εμφανίζονται πιο ενωμένα από ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe.

Πρόκειται για ένα σημαντικό συνέδριο, το πρώτο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη ευρωπαϊκή Super League τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA την Τετάρτη, θα επικεντρωθεί στο σύστημα διανομής εσόδων από τις διοργανώσεις συλλόγων της UEFA και θα γίνει αναφορά στη στρατηγική της UEFA μέχρι το 2030.

Σίγουρα ένα μικρό σοκ έχει δημιουργήσει η αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν από την UEFA στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ το γεγονός ότι ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επιθυμεί να περάσει μια τροπολογία που του επιτρέπει να είναι υποψήφιος ξανά το 2027, με δυνατότητα να παραμείνει στην εξουσία έως το 2031, έχει ανοίξει συζητήσεις.

Το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (8/2) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της τέταρτης διοργάνωσης του UEFA Nations League 2024-2025. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2024, ενώ η τελική φάση θα γίνει τον Ιούνιο του 2025.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button