Ποδόσφαιρο

Συζητάει για την παραμονή Ρουπ και Σιαμπάνη

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είπε αρκετά στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, αποφεύγοντας να αναφέρει ονόματα, ακόμη και στο θέμα των ανανεώσεων, αλλά σίγουρα έδειξε τις προθέσεις του.

Ένα από τα ζητήματα στα οποία ακολούθησε αυτή την τακτική ήταν οι δύο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και τους οποίους η ομάδα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί οι δύο παίκτες είναι οι Λούκας Ρουπ και Μάριος Σιαμπάνης, πλέκοντας ειδικά το εγκώμιο του πρώτου σε άλλη τοποθέτησή του. Με τους δύο παίκτες δεν έχουν γίνει απλά κουβέντες, αλλά ο Άρης έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Στα χέρια του Ρουπ ειδικά υπάρχει πρόταση ώστε να παραμείνει, ποντάροντας στην εμπειρία του και στα θετικά στοιχεία που πρόλαβε να δείξει στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Τόσο ο Ρουπ, όσο και ο Σιαμπάνης είναι αρκετά θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής τους, αρκεί να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό που αποτελεί αυτή τη στιγμή το βασικό ζήτημα που θα πάει ένα βήμα παραπάνω τις περιπτώσεις τους, εφόσον υπάρξει ταύτιση με την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button