Ποδόσφαιρο

Στο… δρόμο της πληρότητας

Ξεκούραση χθες στον ποδοσφαιρικό Άρη, αλλά όχι για όλους, καθώς το Ρύσιο άνοιξε για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Κάποιοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα χθες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και εκείνοι του ιατρικού δελτίου, που μετρούν αντίστροφα για την ένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Φαμπιάνο, Ζουλ και Τζούρασεκ είναι καλύτερα και τις τελευταίες μέρες ανεβάζουν ρυθμούς, με τον Άκη Μάντζιο να τους περιμένει από αυτή την εβδομάδα να μπουν κανονικά στις προπονήσεις.

Ο Καμερουνέζος ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει μπει σε κάποια κομμάτια και μένουν ο Βραζιλιάνος με τον Κροάτη, δίνοντας στον προπονητή σημαντικές λύσεις, ειδικά όσον αφορά τον χώρο του κέντρου.

Ο Ζουλ με τον Τζούρασεκ είναι σημαντικοί στα πλάνα του προπονητή και ειδικά ο πρώτος. Το “6” άλλωστε είναι ζήτημα φέτος, με τον Μάντζιο να χρησιμοποιεί και τον Βέλεθ στη συγκεκριμένη θέση κόντρα στον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο. Μία αλλαγή που έγινε στοχευμένα και για την οποία δικαιώθηκε.

Εφόσον και οι τρεις μπουν σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες, τότε θα είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που ο Μάντζιος θα έχει απαρτία όσον αφορά τις επιλογές του, μετά από μία περίοδο που κάθε εβδομάδα καλείται να αντιμετωπίζει τουλάχιστον μία απουσία ενός ποδοσφαιριστή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button