Ποδόσφαιρο

Στον «πάγο» η δίκη για τα στημένα

Στον «πάγο» η δίκη των «28» για το ποδόσφαιρο λόγω του κοροναϊού.

Τα δικαστήρια αναστέλλουν προσωρινά τη λειτουργία τους, βάσει της απόφασης του υπουργείου Δικαιοσύνης, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Ωστόσο, την Πέμπτη το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε να διακόψει μέχρι νεωτέρας και τη δίκη των «28» που αφορά πρόσωπα που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων και σύσταση συμμορίας κατά περίπτωση.

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, ζήτησε από το δικαστήριο τη διακοπή της δίκης, λέγοντας: «Ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Θα ήθελα να έχω αυτοαπομονωθεί, αντίθετα με την επιθυμία του πελάτη μου που θέλει η δίκη να συνεχιστεί». Σε αυτό το αίτημα συμφώνησαν όλοι οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, ενώ και ο εισαγγελέας της έδρας, Χάρης Λακαφώσης, το θεώρησε εύλογο και συναίνεσε.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για την επόμενη δικάσιμο που είναι προγραμματισμένη για την άλλη Πέμπτη (19/3). Ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω της πανδημίας θα διαρκέσει περισσότερο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button