Ποδόσφαιρο

«Στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Στο 1.5 εκ. η συμφωνία με τον Ολυμπιακό»

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι η Μποταφόγκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Τικίνιο και την Μποταφόγκο, με τα ρεπορτάζ μάλιστα να κάνουν λόγο για συμφωνία της βραζιλιάνικης ομάδας με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «O Dia», η Μποταφόγκο τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τικίνιο, με το deal να κλείνει στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Απομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν τα σχετικά ρεπορτάζ από τη «χώρα του καφέ», με τους Βραζιλιάνους, πάντως, να θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Τικίνιο στη Λατινική Αμερική. Οι συμπατριώτες του 31χρονου επιθετικού τις τελευταίες ημέρες έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός ζητούσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Τικίνιο, με τα αποψινά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη Κυριακή (24/7) υπήρξε δημοσίευμα στο twitter που ανέφερε ότι η Μποταφόγκο προσφέρει στον Τικίνιο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1.8 εκατ. ευρώ. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, αποκτήθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος και με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει πραγματοποιήσει συνολικά 48 συμμετοχές (14 γκολ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button