ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σκαλόνι: «Αναντικατάστατος ο Μέσι, κάποια στιγμή θα φύγει και θα είναι μια θλιβερή μέρα για όλους»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και στην πιθανότητα να μην βρεθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ Αργεντινής και Ινδονησίας (19/6), ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι αναντικατάστατος, ωστόσο τόνισε πως δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς θα αποχωρήσει ο «Pulga» από την Αλμπισελέστε.

«Καταρχάς ο Μέσι είναι ακόμα στην εθνική ομάδα και δεν αξίζει να μιλάμε πια για αυτό το θέμα. Όλοι θα θέλαμε να παίζει για πάντα. Κάποια στιγμή θα φύγει και θα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει αύριο; Κανένας. Κανείς δεν μπορεί να παίξει όπως ο Μέσι. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει με τον ίδιο τρόπο γνωρίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να τα πάει εξίσου καλά και θα το προσπαθήσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να παίξει στη θέση του Μέσι, αλλά κάποιος παίκτης θα κάνει κάτι παρόμοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός της Αργεντινής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button