Μπάσκετ

Σιγάλας: «Υπάρχει εμπιστοσύνη με τον Κολοσσό»

Τι δήλωσε σχετικά με τη νέα του ομάδα.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε στους στόχους και στο τι θέλει να φτιάξει στη Ρόδο:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, που κάνω ξανά το βήμα ως πρώτος προπονητής μετά από καιρό και ήρθα σε μία ομάδα που γνωρίζω και με γνωρίζει πολύ καλά, αφού πέρασα δύο χρόνια ως συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη.

Είναι ένα μέρος, το οποίο εμπιστεύομαι, αλλά και ο Κολοσσός H Hotels Collection με εμπιστεύεται και μου έκανε αυτή την τιμητική πρόταση και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της ομάδας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα έχει καλό ρυθμό και θα βγάζει ποιότητα. Αυτό θα το χτίσουμε μέρα με τη μέρα, καθώς η ποιότητα και η ποσότητα σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία.

Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος στην προσπάθεια της ομάδας να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, καθώς θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και θα έχει δύο παιχνίδια σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Τέλος, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και παράλληλα θα διατηρήσουμε ότι καλό έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button