Ποδόσφαιρο

Σήμερα ξεκαθαρίζει η διεξαγωγή του ματς στις Σέρρες!

Ξαφνικά… πρόβλημα στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών και η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη είναι στον… αέρα.

Σήμερα θα υπάρξει σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Σερρών και αναμένεται να διαπιστωθεί εκεί εάν μπορεί να φιλοξενηθεί το ερχόμενο ματς!

Αυτό που προέκυψε μετά από νεότερους ελέγχους στο γήπεδο, είναι πως υπάρχει θέμα με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη θύρα 6!

Το φοβερό είναι πως όλα αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τα έργα που έγιναν στο γήπεδο και μάλιστα είχε δοθεί η σχετική άδεια για τη φιλοξενία παιχνιδιών της πρώτης κατηγορίας. Κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν ήδη δύο αγώνες του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Να σημειωθεί πως έχουν διατεθεί ήδη αρκετά εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι, αφού θα υπάρξουν και οπαδοί του Άρη στο γήπεδο, με τη ζήτηση να είναι μεγάλη.
Νεότερα αναμένεται να υπάρξουν μετά τη σημερινή σύσκεψη και μένει να φανεί αν μπορεί να βρεθεί λύση ή θα υπάρξει αναβολή σε άλλο ένα ματς!

Μια λύση θα μπορούσε να είναι να μείνει ένα κομμάτι του γηπέδου κλειστό, όπου δηλαδή υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι δύσκολο αφού θα έχει μειωθεί δραματικά η χωρητικότητα στις εξέδρες, σε ένα ματς που θα υπάρξει και μετακίνηση οπαδών του Άρη.

Το να βρεθεί τόσο σύντομα κάποιο άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι μοιάζει δύσκολο, εκτός και αν αποφασιστεί αντιστροφή της έδρας και διεξαχθεί ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ή αν τελικά φτάσουμε στην έσχατη λύση, την αναβολή του παιχνιδιού…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button