Διεθνή

Ρολάν Γκαρός: Πότε παίζει η Σάκκαρη

Tο μεσημέρι της Τρίτης (1/6) στις 12:00 ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Ουκρανή, Ζαβάτσκα.
Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.


Το μεσημέρι της Τρίτης (1/6) η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός την Ουκρανή, Καταρίνα Ζαβάτσκα, Νο. 124 στον κόσμο, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του γαλλικού γκραντ σλαμ. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι της 25χρονης τενίστριας στο court 14 θα είναι το πρώτο και θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Στην αυριανή μέρα αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θα αγωνιστεί την Τετάρτη (2/6).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο κυρίως ταμπλό πέρασε μέσω της προκριματικής φάσης, παίζοντας πολύ καλό τένις και αποκλείοντας τις Μπούκσα, Κούτσοβα και Γκασάνοβα.

Μάλιστα σε τρία παιχνίδια έχασε μόλις ένα σετ, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκετε, γεγονός που σημαίνει ότι η Ελληνίδα τενίστρια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται την Τρίτη (1/6) να κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση μεταξύ άλλων οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Σβιτόλινα και Μπάρτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button