Ποδόσφαιρο

Πως προχωρούν οι ανανεώσεις Ρουπ και Σιαμπάνη

Ο Άρης μπαίνει σε μία πιο γεμάτη και ουσιαστική εβδομάδα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του, με τις υποθέσεις των ανανεώσεων Ρουπ και Σιαμπάνη να είναι σε προτεραιότητα.

Τα φώτα πέφτουν φυσιολογικά στο μέτωπο των αφίξεων, υπάρχουν όμως εξίσου σημαντικά ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό της ομάδας και ένα από αυτά είναι οι ανανεώσεις.

Λούκας Ρουπ και Μάριος Σιαμπάνης είναι οι δύο περιπτώσεις άμεσου ενδιαφέροντος, με τον Άρη -μέσα και από τη συνέντευξη Τύπου του Παλίκουτσα- να έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής των δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν δείξει διάθεση παραμονής, με το οικονομικό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβασή τους και ειδικότερα στην περίπτωση του Σιαμπάνη να υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι.

Η μία αφορά τον χρόνο συμμετοχής και η άλλη τη σκέψη που φέρεται να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του όσον αφορά το εξωτερικό. Ο 23χρονος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας, όμως είναι αρκετά θετικός με την παραμονή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Ο Άρης θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα αυτές τις δύο περιπτώσεις, ώστε να ξέρει πώς θα κινηθεί σε τέρμα και άξονα. Αν θα μετρήσει δηλαδή μείον μία κίνηση και στις δύο θέσεις ή αν θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button