Μπάσκετ

Πρώτη κίνηση η άρση της εμπιστοσύνης σε Ζεϊμπέκη!

Η πρώτη αντίδραση της ΚΑΕ Άρης και στη χθεσινή κάκιστη διαιτησία στην Καρδίτσα, ήταν η απόφαση να άρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Νίκου Ζεϊμπέκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ταμίας του Δ.Σ. της ΕΟΚ, εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης, του οποίου αποτελεί μέλος και με την κίνηση της δείχνει την απογοήτευσή της για μία διοίκηση την οποία στήριξε από την αρχή.

Όταν ανέλαβε ο κ. Λιόλιος την διοίκηση της ΕΟΚ, όλοι περίμεναν ότι κάτι θα αλλάξει στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μία επανάληψη των… προηγούμενων, οι οποίοι διοικούσαν για δεκαετίες.

Όπως ανέφερε στη χθεσινή θέση της η ΚΑΕ Άρης: “Μετά τα συνεχιζόμενα αίσχη εις βάρος της ομάδας μας, σε πρώτη φάση η ΚΑΕ Άρης αίρει την εμπιστοσύνη της προς τον Νίκο Ζεϊμπέκη, ο οποίος εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΕΟΚ ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μας. Οι επόμενες κινήσεις θα ανακοινωθούν επίσημα”.

Αυτό που περιμένουμε πλέον είναι οι επόμενες κινήσεις από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει μία συνεχιζόμενη προσπάθεια να βάλουν… εμπόδια στη φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button