Γενικά

Προφυλακίστηκαν δύο νεαροί για το οπαδικό επεισόδιο της Ν. Μηχανιώνας

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά τις απολογίες τους για την επίθεση σε βάρος δύο ανδρών στη σκάλα της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορούνται για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων, από κοινού. Ενώπιον της 7ης τακτική ανακρίτρια δήλωσαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη. Ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν ήταν κάτι οργανωμένο.

“Ήταν κακιά στιγμή , δεν ήταν κάτι οργανωμένο” επισήμαναν. Ο ένας από τους δύο μάλιστα φέρεται πως παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία και επέστρεψε τη ζακέτα που αφαίρεσε από τον φίλο του Άρη. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο νεαρούς, ηλικίας 23 και 24 ετών, που φέρονται πως συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 10-12 ατόμων και επιτέθηκε το βράδυ σε δύο αδέρφια, ηλικίας 37 και 42 ετών, στην σκάλα Νέας Μηχανιώνας.

Οι δράστες φέρονται πως τους χτύπησαν χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος για να τους πάρουν μία ζακέτα με διακριτικά του Άρη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων συμμετεχόντων στην επίθεση. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, της ΕΛΑΣ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button