Μπάσκετ

“Πολλά credit στην διοίκηση – Τεράστια ευχαρίστηση το γεμάτο γήπεδο”

Τι ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, δήλωσε:

Για τα πολλά που έχει καταφέρει ο Άρης τον τελευταίο καιρό: “Για να είμαι ειλικρινής είναι τόσα πολλά τα ματς τις τελευταίες εβδομάδες που δεν έχουμε ευκαιρία να σκεφτούμε τι γίνεται. Η φιλοσοφία μας είναι να μην μένουμε σε αποτελέσματα. Οπότε, αλήθεια, δεν το έχουμε ευχαριστηθεί όσο θα θέλαμε… Παρ’ όλα αυτά, ειδικά στην διάρκεια των αγώνων που το γήπεδο είναι γεμάτο, αυτό πραγματικά, μας δίνει τεράστια ευχαρίστηση. Οπως και σε στιγμές όπως αυτή στο αεροδρόμιο, με την υποδοχή μετά την νίκη με τον ΠΑΟ, πήραμε γεύση για τον ενθουσιασμό του κόσμου. Εμείς βλέπουμε την επόμενη αναμέτρηση πάντα, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ”.

Για την πρόοδο του Άρη σε πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια: “Πολλά credit στην διοίκηση. Τα τελευταία τρία χρόνια η κατάσταση δεν ήταν εύκολη, ειδικά στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας. Η διοίκηση είχε πολλά εμπόδια να ξεπεράσει. Υπήρχε ένα καλό πλάνο, επί σειρά ετών. Εχουμε εξαιρετική συνεργασία. Χρόνο με τον χρόνο βλέπουμε τα αποτελέσματα και όλα αυτά είναι επιβράβευση για τους ανθρώπους που προσπαθούσαν για χρόνια. Δίπλα στην ομάδα είναι άνθρωποι που βοηθούν πολύ και αυτό μας δίνει ώθηση σε όλα τα επίπεδα”.

Για το αγωνιστικό κομμάτι και αν ο Άρης θα μπορέσει να “κοιτάξει” κάποια στιγμή στα μάτια τους ΠΑΟ-Ολυμπιακό: “Δεν έχουμε θέσει τόσο μακροπρόθεσμους στόχους. Η ομάδα έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αυτό να μην το ξεχνάμε. Εχουμε ταπεινότητα, έχουμε νοοτροπία ότι δίνουμε το 100% στο παρκέ κάθε μέρα. Είχαμε δύσκολη αποστολή να παίξουμε στο Eurocup και σε ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Δεν οριοθετούμε στόχους. Θα χάσουμε έτσι την ταυτότητά μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button