Ποδόσφαιρο

“Περιμένουμε την άδεια, για το Καυταντζόγλειο, ξέρουμε ότι διψάει ο κόσμος του Άρη”

Ο πρόεδρος διοικούσας επιτροπής Καυταντζογλείου, Απόστολος Μητιντζής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την αδειοδότηση είπε:

Η διαδικασία είναι ότι είναι δύσκολη η περίοδος γιατί 31 του μήνα λήγει η αδειοδότηση του σταδίου και κάνουμε ενέργειες για να την πάρουμε επειγόντως. Δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έπεσε και μέσα στον ανασχηματισμό οπότε αλλάζοντας οι υπουργοί ή έστω και ένας, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Δεν υπογράφει μόνο ο κ. Βασιλειάδης αλλά και άλλοι υπουργοί. Ο προγραμματισμός μας με τον Ηρακλή ήταν αργότερα οπότε θα είχαμε χρόνο για να είμαστε εντάξει. Πέφτει δύο μέρες μετά την λήξη της αδειοδότησης. Κάνουμε αγώνα δρόμου για να μπορέσει ο Άρης να κινηθεί ανάλογα.

Για τις ενέργειες είπε:

Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες μετά το φιλικό του Άρη γιατί είχαμε υποψιαστεί ότι θα χρειαστούμε το γήπεδο νωρίτερα αλλά λόγω και της αλλαγής υπουργών ουσιαστικά ακυρώθηκαν ότι ενέργειες είχαν γίνει και αρχίσαμε από την αρχή. Άλλωστε και η Σούπερ Λίγκα δεν δέχεται να γίνει αγώνας χωρίς άδεια. Με την πυροσβεστική υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να πληρεί κάποιους κανόνες ασφαλείας στο στάδιο. Υπάρχει το πρόβλημα με όλα τα ολυμπιακά έργα της χώρας που σχεδόν κανένα δεν έχουν άδεια. Ο Ηρακλής παίζει με προσωρινή αδειοδότηση και παίρνει την ευθύνη το υπουργείο που αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα με τον Άρη. Ελπίζουμε εντός της ημέρας να έχουμε αποτέλεσμα ώστε να προγραμματίσουμε τον αγώνα. Υπήρχε προφορική επικοινωνία αλλά δεν υπήρχε αίτηση αλλά είναι περισσότερο τυπικό. Όλοι κάνουν αγώνα δρόμου.

Για το γήπεδο είπε:

Το χορτάρι είναι σε πολύ κατάσταση. Η χωρητικότητα είναι 28.000 εκτός από κάποια καρεκλάκια είναι αχρηστεμένα. Ο κόσμος είναι διψασμένος να δει την ομάδα. Θα έχουμε επαφή με τον κόσμο του Άρη μέσα στην ημέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button